بررسی مایکروویو سولاردام ال‌جی، راه‌حلی برای طبع فست‌فود پسند

فست‌فود و غذای بیرون تبدیل به یکی از عادت‌های غذایی ما ایرانی‌ها شده است. غذایی که به آهستگی در حال محو کردن فرهنگ دورهم غذا خوردن است. اتفاقی که هم‌اکنون برای شهروندان آمریکا افتاده و باعث شده تنها کمتر از ۳۳ آمریکایی‌ها بیشتر از دو بار در هفته با خانواده غذا بخورند. خارج از بحث خانواده، فست‌فود باعث شده تا ۴۶  درصد آمریکایی‌ها تنها غذا بخورند.

علاوه بر موضوع کم‌رنگ شدن روابط، همه می‌دانیم فست‌فود اصلا غذای سالمی برای بدن ما نیست. مواردی شامل گوشت ناخالص، روغن‌های سرخ‌کردنی و سس زیاد اگر باعث مریضی نشود حتما به حدی چاقتان خواهد کرد که مشکلاتش تا آخر عمر همراهتان باشد.

برعکس فست‌فود غذای خانگی علاوه بر محکم‌تر کردن روابط خانگی، بدن ما را نیز به خطر نمی‌اندازد. بخصوص بدن کودکان را. کودکان با خوردن فست‌فود سریع عوارض آن مثل چاقی را نشان می‌دهند و همچنین عادت غذایی خاصی پیدا می‌کنند که ترک کردن آن در سن بالاتر خیلی سخت می‌شود. طبق تحقیقات روی جامعه آمریکایی کودکانی که از بچگی با غذای خانگی رشد پیدا کرده‌اند ۴۲ درصد کمتر سمت مشروبات الکلی می‌روند، احتمال سیگاری شدنشان ۵۰ درصد کاهش یافته و به میزان ۶۶ درصد مواد مصرف نخواهند کرد. این موارد بخاطر روابط محکم خانوادگی و آموختن روش زندگی سالم است. امری که باید از سنین پایین به کودکان بیاموزیم.

ولی ساختن غذای خانگی وقت‌گیر است و در این جامعه پرمشغله پیدا کردن وقت آزاد غنیمت است. به علاوه هر کاری کنیم بچه‌ها عاشق فست فود هستند و نمی‌توان آن‌ها را کاملا از خوردنش منع کرد. این عوامل باعث شده تا خانواده‌ها سر یک دوراهی سخت قرار بگیرند. دو راهی خاصی که ال‌جی جوابی مناسب برایش پیدا کرده است.

به فناوری نوآورانه هیتر نوری ذغالی (Charcoal Lighting Heater™) تجهیز شده که قابلیت‌های آشپزی در خانه را بهبود داده است. با عملکرد همزمان مایکروویو و فر، استفاده از سولاردام بسیار ساده‌تر شده و نسبت به مایکروویوهای قدیمی انعطاف‌پذیری بیشتری را در آشپزی می‌دهد. این قابلیت‌های به‌روز سولاردام باعث می‌شود غذاها سه برابر سریعتر و در عین حال خوشمزه‌تر طبخ شوند و کیفیت غذا مانند غذای طبخ‌شده در اجاق‌های سنتی باشد.

مایکروویو سولاردام ال‌جی دارای قابلیت هیتر نوری ذغالی است که هم راحتی را به ارمغان می‌آورد و هم باعث می‌شود غذاها خوش طعم تر شوند. این فناوری منحصر‌به‌فرد ال‌جی از میله های ذغالی که جریان سریعی از گرمای شدید را به عمق غذا می‌فرستند، بهره می‌برد که نه تنها غذاها را سریعتر آماده می‌کند بلکه به دلیل انتشار سریع گرما، سطح خارجی غذا را در حالی برشته می‌کندکه داخل آن آبدار باقی می ماند. همچنین به کمک این تکنولوژی با کاهش زمان پخت، مصرف انرژی به صورت بهینه ای خواهد بود. این فناوری با کاهش چربی‌های غیرضروری باعث می‌شود تا غذا سالمتر از همیشه باشد.

به علاوه شرکت ال‌جی قابلیت پخت فست‌فود خانگی را نیز به منوی طبخ خودکار سولاردام پرشیا پلاس افزوده است. علاوه بر این، فر سولاردام تنها محصول در بازار ایران است که قادر است غذاهای سنتی ایرانی نظیر قرمه‌سبزی، قیمه و کشک بادمجان را با منوی خودکار طبخ کند. پخت غذاهای خوشمزه و لذیذ اکنون دیگر ساده و آسان است.

از آنجا که سرخ کردن مرحله اصلی پخت بسیاری از غذاهای سنتی ایرانیان را تشکیل می‌دهد، در هنگام آشپزی روغن زیادی مصرف می‌شود. از آنجایی که بسیاری از ایرانیان به اثرات مصرف زیاد روغن بر سلامتی اهمیت زیادی می‌دهند، ال‌جی قابلیت سرخ‌کردن سالم را به این دستگاه افزوده است تا امکان طبخ غذاهای خوشمزه با مصرف کم روغن فراهم شود. سبزیجات و میوه‌های خشک‌شده نیز از مواد اصلی آشپزی ایرانی است و بسیاری از غذاهای محبوب این مرز و بوم شامل این مواد اصلی هستند. با قابلیت خشک‌کردن سبزی که به منوی خودکار سولاردام اضافه شده است می‌توان شوید را در بهداشتی ترین حالت و با بالاترین کیفیت خشک نمود. همچنین از این دستگاه می‌توان برای خشک‌کردن میوه‌ها نیز استفاده کرد.

مجموعه لوازم  پیشرفته پخت و پز ال‌جی باعث می‌شود غذایی با کیفیت پخت بی‌نظیر و طعمی ماندگار آماده کنید. غذایی که همه افراد خانواده و دوستان را گردهم می‌آورد و روابط خانوادگی شما را محکم‌تر و لذت بخش‌تر از همیشه می‌کند و به علاوه همیشه مواظب سلامتی شماست.

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن